Har du et forlag?

Måske kan DBK være en god samarbejdspartner i forhold til at spare både tid og penge i din hverdag som forlægger. Det gælder uanset om du har én titel eller mange titler.
DBK kan varetage lagerføringen og distribution af forlagets titler, samt faktureringen. Vi pakker og sender titlen til forhandleren, samt sørger for opkrævning af skyldige beløb fra forhandlerne. DBK foretager ingen markedsføring af forlagets titler, men titlerne vil automatisk blive synlige på adskillige hjemmesider. Det gælder både de sites hvor forhandlerne bestiller deres bøger (bogportalen.dk), samt internetsider der har specialiseret sig i at sælge bøger.

DBK kan ligeledes varetage pakning og forsendelse til private kunder. Her kan vi dog ikke foretage fakturering og opkrævning.

Selv om du som forlag vælger at være kunde hos DBK har du stadig fuldt ejerskab på din titel. Du må derfor gerne selv sideløbende sælge og distribuere dine bøger.

Hvis du bliver forlag hos DBK skal du som forlægger selv oprette og vedligeholde dine titler via bogportalen.dk. Her kan du ligeledes oprette og vedligeholde tilbud til enkelte forhandlere eller forhandler-grupper.

dbk.dk vil du få adgang til forskellige administrative bestillings-værktøjer. På dbk.dk kan du ligeledes dagligt følge de økonomiske data.

DBK afregner efter en aktivitetsbaseret prisliste. Dette betyder i praksis, at du betaler for præcis den aktivitet DBK udfører for dig og dit forlag.

Det kan være værd at bemærke, at for titler hvor udsalgsprisen ligger under kr. 150,- kan forlaget med fordel sælge titlerne med et minimumskøb på 2 eller flere for at mindske ekspeditionsomkostningerne.

DBK tilbyder forlag med eget hjemmesidesalg en interface løsning, der gør at ordrer fra forlagets hjemmeside bliver indlæst direkte til DBKs systemer til videre behandling. Forlaget henvender sig angående prisen samt yderligere information, herunder hvornår der er tid. I er velkommen til at sende en mail herom til dbk@dbk.dk
Kunde-login
Kontakter login-server...