Hvem er DBK?

DBK er en moderne effektiv logistikvirksomhed med over 125 års erfaring.

DBK blev etableret i 1894 med det formål at udvikle og effektivisere samhandlen i den danske bogbranche.

I dag er DBK en erhvervsdrivende fond, med en solid egenkapital og to moderne logistikcentre. Det ene logistikcenter er placeret i Scandinavisk Transport Center i Køge, og det andet er placeret i Haslev. DBK beskæftiger ca. 100 engagerede medarbejdere, med et betydeligt sæsonudsving.

DBK servicerer over 1.000 danske forlag, og leverer på dag-til-dag basis til vores kunders kunder, detailbutikker, private og centrallagre i Danmark og i udlandet.

DBK tilbyder vare-modtagelse og kontrol, lagerhotel, ordrebehandling, pluk, pak, levering til relevant transportør, transport, kommissionsfakturering, debitorservice, kreditforsikring og returbehandling.

DBK servicerer også internetboghandlere, blandt andet Danmarks største – Saxo.com, og en række andre kendte internetbutikker.

DBK leverer til centrallagre, detailbutikker, offentlige kunder, virksomheder og private internetkunder. Den største volumen leveres til detailbutikker, det største antal pakker leveres til privatkunder, og de største enkeltleverancer går til andre centrallagre i form af palle leverancer.

Leverancer til detailbutikker foregår med DBKs lukkede transportsystem, der dagligt besøger ca. 330 butikker.

Kunde-login
Kontakter login-server...